BookBub – Kukkold a könyveket!

Olvasási idő: < 1 perc

Utoljára frissítve: 2023. 06. 23.

Aki szeret olvasni és érdeklik a legújabb akciós e-könyvek, a Bookbub oldalt érdemes felkeresnie. Maga a működése nagyon egyszerű, egy egyszerű email-es regisztráció ellenében a honlap összegyűjti számunkra a legnagyobb e-könyves oldalak akciós illetve ingyenes ajánlatait és napi hírlevélként elküldi a tételeket. Azokat, amelyekről úgy gondolja, érdekelheti — hiszen ezt a regisztráló bejelöli, amikor létrehozza a profilját az oldalon.

BookBub - Akciós könyvek tárháza!
BookBub — Akciós könyvek tárháza!

A kínálat nagyon bő, a Bookbub az elmúlt évtizedek kedvenceiből és friss sikerekből egyaránt válogat. Több témában is válogathatunk, legyen az próza és szakirodalom, lektűr és klasszikus, mindenki kénye kedve szerint. A Bookbub mindig külsős recenziókat idéz, általában azt, hogy hány csillagra értékelik a könyvet a Goodread olvasói, illetve a New York Times könyves rovata egy-egy szerzője véleményét.

BookBub - Kukkold a könyveket!
Honlap: https://www.bookbub.com    |    Facebook: https://www.fb.com/BookBub/

A Bookbub sajnos magyar e-könyves vállalkozásokat még nem figyel, de a honlap szerint dolgoznak rajta, ami a jövőt tekintve mindenképpen pozitív. (Honlap: https://www.bookbub.com | Facebook: https://www.fb.com/BookBub/) .:. k.p. .:.

 

Hozzászólások letiltva.

PTE Egyetemi Könyvtár és Tudásközpont | 2023

Fel ↑